Vitality by Tara
Alles voor een beter mens

Biodynamische craniosacraal therapie:


Deze behandeling brengt het centrale zenuwstelsel, de hersenen, de wervelkolom en het ruggenmergvocht terug in een staat van balans en werkt samen met de trauma healing door op meerdere lagen. Vooral mensen met klachten rond burnout, migraine, chronische vermoeidheid, pijn, depressie, post traumatische stress stoornis, hoogsensitiviteit, zwangerschapsondersteuning en vruchtbaarheidsuitdagingen ervaren Cranio Sacraal Therapie als een krachtige ondersteuning.

Wat is Biodynamic Craniosacraal Therapie?
Biodynamische Cranio Sacraal Therapie is een zachte hands-on, diepgaande behandeling voor het volledige lichaam. De behandeling ondersteunt het zelfregulerende en balancerende systeem van de client opdat het zichzelf terug versneld in staat van genezing brengt. Stress wordt afgevoerd terwijl het systeem energetisch wordt aangevuld en vitaler aanvoelt. Het lichaam reageert op de sensitieve aanrakingen door terug naar zichzelf te gaan luisteren. Dit resulteert vaak in het gevoel dat de client vanuit een onbenoemde diepte "gehoord" of "gezien" werd.

Hoe werkt BCST?
Op fysiek niveau – BCST beïnvloedt het centrale zenuwstelsel, de hersenen, de wervelkolom en de ruggenmergvloeistof waarin het omhuld en beschermd wordt. Zowel op de harde skeletstructuur van beenderen en schedel tot op het zachtere en uit vloeistof bestaande endocriene (hormonale) systeem heeft Cranio Sacraal Therapie een zachte maar diepgaande en effectieve uitwerking.

Op emotioneel niveau – BCST beïnvloedt diepgaande primaire reactiepatronen, terwijl de client de ruimte en bescherming ervaart om de opgeslagen emotionele lagen los te laten. BCST geeft via deze ingang een diepgaand gevoel van her-opladen doordat oude ladingen vrijgelaten worden en opgevuld met nieuwe levenskracht.

Op spiritueel niveau – BCST opent de deur naar je hart door het loslaten van oude patronen waardoor je hernieuwde inspiratie en levenskracht ervaart om je leven op een positieve manier te veranderen.

Voor wie is BCST geschikt?
BCST verlicht symptomen gerelateerd aan migraine, angsten, burnout, chronische vermoeidheid en pijnen, depressie, post-traumatische stress, complicaties gerelateerd aan geboorteproces, trans-generationele problemen, trauma's,... maar kan ook ingezet worden tijdens belangrijke overgangsfases zoals zwangerschap, start van een nieuwe carrière, scheiding, verlies van een geliefde, herstel na hospitalisatie of ongeval.

Bekijk onderstaande video en leer meer over Biodynamische Cranio Sacraal Therapie:

https://youtu.be/7ghzZHlqUKE
https://youtu.be/7B1w6lDw-yM


 
Kaart
Opbellen
E-mail