Vitality by Tara
Alles voor een beter mens

Over massage

 

Stoelmassage

 

Bij alle levende wezens op aarde vinden aanrakingen plaats. Zelfs primitieven ​​wisten van de mogelijkheid van  het doorgeven van informatie door middel van aanrakingen.

Liefdevolle aanrakingen tussen mensen zijn de eenvoudigste, meest directe en meest effectieve methode van een behandeling.

 

Voeg Gezondheid én Welzijn samen!

 

De gedachte achter deze massage is om de helende en weldoende methodes uit veel verschillende culturen met een eeuwenlange traditie te verbinden en deze op snelle maar effectieve wijze toe te passen. Speciaal voor mensen met een strak schema is  stoelmassage een van de meest effectieve massages  .

Al in het oude China werden mensen op krukjes naast diverse baden gezet en daar  behandeld door massagetherapeuten.

 

Het bijzondere is dat de cliënt bij deze massage  rechtop kan blijven zitten en zo kan genieten van  het heilzame effect waarbij geen massageolie wordt gebruikt.

 

De massage bevat elementen van Shiatsu ,  acupressuur en traditionele massage  zoals bij ons bekend. De combinatie van genoemde aspecten in een 15 - minuten -therapie heeft een bijzonder kalmerende en spierontspannende werking. Vooral de nek- , rug- , arm- en handspieren worden intensief behandeld.

 

Hoe kan ik profiteren van een dergelijke een massage ?

 

Verminderen van stress en preventie: De hele therapie beoogt een vermindering van de fysieke en mentale stress.

Vermindering van spanning en pijn : Als gevolg van de zittende werkhouding van mensen treden vaak spanningen in de rug- en schouderpartij op . De massage kan hier ontspanning  geven, maar kan ook verlichtend werken bij migraine of migraineachtige hoofdpijn  die ontstaan is door spanning,

Stimulering van de bloedsomloop: Als de bloedcirculatie bevorderd wordt zal het immuunsysteem actiever werken en het metabolisme van het menselijk lichaam zal verhoogd worden.

Verbeteren van de spierelasticiteit : verbeteren van de spierelasticiteit leidt direct tot minder spierstijfheid en minder verkramping van de spieren.

Geavanceerde mobiliteit : Als we pijn hebben voelen we ons beperkt in onze bewegingsvrijheid. De behandeling maakt aan deze beperking een eind.

Verbeteren van de lichaamshouding : Een verkeerde houding leidt vaak tot spanning en daarmee tot overbelasting van de spieren. Door middel van professionele massage kan een gezonde , pijnvrije lichaamshouding worden bereikt. Terugkerende symptomen beperken : Het carpaletunnelsyndroom (beknelling van de zenuw ter hoogte van de pols) en tendinitis (peesontsteking) kunnen veroorzaakt worden door overbelasting van de handspieren. De massage kan hier gericht uitkomst bieden. 

 
Kaart
Opbellen
E-mail